Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Vi har mange forskellige kundecases

Nedenfor finder du et udpluk af vores tilfredse kunder

Skal du være den næste​?

Trivsel og Sygefravær, Vordingborg Kommune

Hele Vordingborg Kommune har kørt et projekt med fokus på nedbringelse af sygefravær.

Efter et oplæg fra Jean Vennestrøm omkring sygefravær for chefgruppen i Borger og Arbejdsmarked, besluttede vi at hyre Conopor ind som eksterne konsulenter, i forhold til 2 teams, som har været særligt ramt af sygefravær og trivsels problemer. Der er blevet arbejdet med ledelsessparring omkring fraværssamtaler, samt trivsel og samarbejde på både leder og medarbejder niveau. Resultatet er en reduktion på 50% af sygefraværet og en lang bedre trivsel i teamet.


- Vi har været rigtigt godt tilfreds med samarbejdet med Conopor og Jean Vennestrøm -

Claus Holm Oppermann - Borger og Arbejdsmarkedschef - Vordingborg Kommune

Indlæg for 200 Ledere, Arbejdsmiljø og Tillidsrepræsentanter i Syddjurs Kommune på deres arbejdsmiljødag

Få TRIOen til at gøre en forskel

Indlæggets formål, var at finde ud af hvordan vi kunne få TRIOen til at gøre en forskel for Syddjurs Kommune, så alle i organisationen kan få glæde af den stærke ressource som TRIOén udgør.
​Vores TRIO koncept, tager afsæt i vores lange erfaring og mange samarbejder på tværs i kommuner og større organisationer med fokus på fastholdelse af medarbejdere og den gode arbejdsplads.

På dagen var der gruppearbejde og drøftelser i TRIO grupperne. Der blev gennegået flere cases og spørgsmål som vi havde modtaget fra deltagerne på forhånd.

Læs mere om vores kursustilbud her

Næstved Kommune - Nedbringelse af Sygefraværet

​"Conopor ved Jean Vennestrøm har i en årrække hjulpet Næstved Kommune med at nedbringe sygefraværet. Det drejer sig om hhv. hjælp til at reducere graviditetsgener og på den måde bevare ​arbejdsevnen​, samt at kunne opstille og analysere hypoteser som mulige årsager til et for højt sygefravær"

Ansvarlighed og gode analytiske evner.​

Jean udviser på sin egen gode måde en særlig og stor ansvarlighed som ekstern konsulent. Det kommer bl.a. til udtryk ved ihærdigt at sikre, at der ikke tabes noget i de fælles gråzoner, som typisk opstår i samspillet mellem interne og eksterne relationer. Jeans øvrige kompetencer dækker bl.a. over generelt at evne at kunne omsætte sine gode analytiske evner til en brugbar ny praksis.

Uddanelse af 200 chefer og ledere.

Samarbejdet med Jean har bl.a. medført udvikling og implementering af et analyseværktøj, samt uddannelse af 200 chefer og ledere i brugen af værktøjet.


- Jeg giver Conopor ved Jean Vennestrøm de bedste anbefalinger -

​Torben S. Nielsen - Arbejdsmiljøkonsulent og projektleder - Næstved Kommune

Vordingborg Kommune​  - Ungecentret

"Forløbet med Conpor og Jean Vennestrøm i vores udfordringer med samarbejde og trivsel har været fantastisk​"

Teamet er nu på rette vej.

Fra at være et team i kaos med mange udfordringer har Jean formået at spotte de udfordringer, der var og sætte ​ind med forskellige brugbare redskaber. På teamniveau har vi flyttet os markant til et team, der nu er på rette vej.

Forløbet har haft en positiv effekt, og vi er nu bevidste om, hvordan vi kan blive ved med at styrke vores samarbejde og trivsel i teamet fremadrettet.

Personlig gevinst.

På det personlige plan har det været rigtig lærerigt. Jeg har fået nye metoder og strategier at tackle min egen trivsel og samarbejde med kollegaer på.

Et meget brugbart forløb.

​​

- Ditte Tina Klesiewicz - Socialrådgiver ved Vordingborg Kommune -

Lea fortæller her, hvorfor hun varmt kan anbefale tilbuddet om graviditetsrådgivning fra hendes arbejdsplads

Lea er ansat som lærer på en større dansk uddannelsesinstitution. Hun beskriver her, hvor stor en positiv betydning rådgivningsforløbet fra Gravid på Arbejde har haft for hende og arbejdspladsen.

​​

Overskud både hjemme og på job

​Den måde rådgivningen var tilrettelagt på, gav mig overskud i graviditeten både hjemme og på job. Hjemme hjalp det til at sætte ord på tanker og følelser, som jeg så kunne diskutere med min mand. På jobbet gav det ro og vished. Jeg følte, at arbejdspladsen bekymrede sig om mig ved at give mig dette rådgivningstilbud

Læs hele Leas anbefaling her

Gravid på Arbejde er en del af Conopor besøg vores website her​

​Næstved Kommune - Komlis Kursus

"Efter at have været på det kursus, som Conopor afholder for ledere og personaleadministrative medarbejdere i Næstved Kommune, anvender ledelsen i Center for Socialt Udsatte Næstved nu KOMLIS som et strategisk og taktisk ledelsesredskab ift. nedbringelse af sygefravær"

Jean Vennestrøm fra Conopor har givet KOMLIS liv ved at vise, hvad de forskellige data betyder ift. nuværende og fremtidigt sygefravær. Så vidt muligt gennemgås sygefraværet månedligt på et ledermøde vha. KOMLIS på en storskærm. Under gennemgangen benytter 

Læs mere om KOMLIS kurse​t her

Med KOMLIS-analyserne opdager vi nye sammenhænge indenfor sygefraværsområdet.

Selvom vi kender vores medarbejdere og deres situation rigtig godt, får vi alligevel nogle aha-oplevelser, når vi gennem KOMLIS-analyserne opdager nye sammenhænge indenfor sygefraværsområdet. Andre gange giver analyserne anledning til en sund undren, som vi på baggrund af læringen fra kurset i Conopor kan undersøge nærmere gennem samtaler med medarbejdere eller nye analyser i andre systemer. KOMLIS danner endvidere baggrund for såvel ledelseskommunikation som diskussioner i organisationen.

​ - Troels Nordkvist Permin - Centerleder - Næstved Kommune -

​Næstved Kommune - Strategisk indsats på fraværsreduktion - Dagtilbud Vest

"Kurset Data og Sygefravær med Jean Vennestrøm gav os endnu mere flow og blod på tanden, end vi har fået på tidligere kurser. Jeg oplevede umiddelbart, at lederne fik meget mere lyst til at gå hjem og handle. Jeg blev især inspireret af af rød-gul-grøn dagene"

​​

Vi har fået styrket vores samtaleteknikker

Kurset har lært os at forstå fraværsdata koblet op mod indsats, vi har fået styrket vores samtaleteknikker og lært at håndtere fraværsproblematikkerne, som kan være en udfordring, når driften er presset f.eks med kronisk sygdom og barn syg.

Læs mere om kurset Data og Sygefravær

 ​ - Gitte Møller - Områdeleder Dagtilbud Vest - Næstved Kommune -

Vordingborg Kommune - Kursuscenter Skiftesporet - Fokus på fravær og løsninger

** Resultat pr. 1. Maj 2017: Teamets fraværet har bevæget sig fra 11,5% i slutningen af 2016 til 2,4% i Maj 2017 og ligger nu under centrets 3,9%

Jean Vennestrøm har guidet og implementeret, at der fra ledelsesmæssig side er fokus på fravær og løsninger, der kan sikre mindre fravær. Modellen har været at inddele personalet i grupper, der synliggjorde, hvor ledelsen skulle have fokus, og hermed også ”hvilket” fokus, der skulle anvendes. Samtidig har hun formået at italesætte formål og opsamling i de omsorgssamtaler, der finder sted som en naturlig del af et ledelsesmæssigt arbejdspladsfokus.

Ledelsesmæssig er der nu mere fokus på at være lyttende, på tættere opfølgning samt at hjælpe personalet med at holde fast. Endvidere er der mere fokus på tidshorisont på løsningsmodeller, fokus på fraværsårsag samt skriftlige aftaler på valgte løsninger.

I praksis er det lykkedes at få personalets fokus på ændring af adfærd og specielt permanent adfærd. Personalet er med baggrund i guidning og implementering blev bedre til selv at komme med løsningsforslag til fokus på et bedre fraværsmønster med mindre arbejdspladsfravær.

Kurt Jakobsen - Leder af Kursuscenter Skiftesporet/Vordingborg Kommune​

​Tilmeld dig vores nyhedsbrev​ og modtag

gratis - "7 gode råd til et bedre arbejdsmiljø" af Jean Vennestrøm PhD​

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, faglig information og viden om vores arrangementer.

  • ​Vi sender ca. et nyhedsbrev om måneden.
  • Din e-mail er sikker hos os og udleveres ikke
  • Du kan altid afmelde dig igen på linket nederst i nyhedsbrevet

​​Tilmeld nyhedbrev

Så er du altid opdateret med 

seneste​ nyheder, kurser og events

Følg Jean 

Conopor ApS

Ludvig Jensens Vej 14
3460 Birkerød

CVR: 32476260​

Tlf.: 21 28 05 51

E-mail: virk@conopor.dk

Indehaver og direktør 

Jean Vennestrøm PhD​

mail-ikon Tilmeld nyhedsbrev