Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Oplægsholderne

​Lukket for tilmelding

Jean Vennestrøm​, PhD (oplægsholder og arrangør)

Indehaver af Conopor. Nøgleordene i Jeans imponerende karriere er strategisk arbejdsmiljø og adfærdsændring hos medarbejdere og ledere.

Hun har lang erfaring i at samarbejde med større kommunale såvel som private organisationer. Jeans force er, at hun både er teorretiker og praktiker og et af hendes fokuspunkter er, hvordan data kan give større forståelse af medarbejdernes fravær. Flere kommuner landet over har  glæde af Jeans kompetencer på området, hvor hun vejleder ledere i brugen af data. 

Besøg Jeans LinkedIn profil

Søren P. Espsersen​

HR og kommunikationsdirektør i Sampension. En af dansk erhvervslivs mest aktive topledere med sensorer langt ude i fremtidens arbejdsliv. Søren har mange års erfaring med udvikling og opbygning af en stærk HR organisation med fokus på at tiltrække og fastholde de rette medarbejdere. Performance og virksomhedskommunikation er nogle af nøgleordene i Sørens virke.

​Besøg Sørens LinkedIn profil

Bente Christiansen

Head of Business Intelligence and Analytics, Denmark, Fujitsu. Bente er kendt som en skarp og dygtig kvindelig erhvervsleder inden for data- og organisationsudvikling. Bente har med sit drive og engagement formået at gå forrest i udviklingen og brugen af data i kommunale organisationer. Bentes udviklingsprojekter har bl.a. gjort, at det idag er muligt at følge borgeren datamæssigt fra vugge til grav. 

Besøg Bentes LinkedIn profil

Ric Jabobsen​

Partner i TalentInsights og Biz Consulting. Ric arbejder med talentudvikling og er fokuseret på at arbejde i hele processen fra rekrutteringen til udviklingen af talentet.

Ric sidder med i en række bestyrelser bl.a. i offentligt regi og er her helt tæt på, hvad der rør sig. Ric's store erfaring er både fra danske og internationale virksomheder.

Besøg Rics LinkedIn profil

Bettina Wæde
​Konsulent og foredragsholder i Wæde Consult. Bettina er en erfaren erhvervskvinde og har i mere end 10 år haft fokus på talentudvikling og unge medarbejdere. Bettinas arbejde med unge har bl.a. medført, at hun er blevet en efterspurgt foredragsholder, og hun leverer underholdende og inspirerende oplæg over hele verden.

Besøg Bettinas LinkedIn profil

Mille Mortensen
​Forsker på KU og chefkonsulent i Region H. Mille har i sin karriere været helt tæt på implementering af sundhedsplatformen og vigtigheden af at skabe tillid mellem teknologi og mennesker. En stor del af Milles forskningsarbejde har været at se på, hvordan humor bevidst såvel som ubevidst bruges i forbindelse med mobning og til at demonstrere magt. Mille gør et seriøst emne levende, underholdende og tankevækkende
Besøg Milles LinkedIn profil 

Torben Søndergaard​ Nielsen

​Torben er en meget dedikeret arbejdsmiljøkonsulent i Næstved Kommune med meget bred viden indenfor sit felt. Torben har mange års erfaring inden for arbejdsmiljø og mange forståelser af, hvordan vi kan trives i arbejdet. Han har været projektleder for udviklingsprojektet: "Kvalificering af indsats på sygefravær via data" i samarbejde med Jean Vennestrøm og Fujitsu. 

Besøg Torbens LinkedIn profil

Alexander Avanth

Konsulent hos DareDisrupt. Specialisering inden for kompetenceudvilking og eksponentiel teknologi. Alexander hjælper organisationer til at forstå, hvad der skal til, for at fremtidens arbejdsstyrke tiltrækkes af netop dem.

Alexander siger, "We don't tell you what to think but how to think"

Alexander er trods sin unge alder en rutineret foredragsholder med stor viden og indsigt, og han forstår at formidle sit stof, så det er nærværende og underholdende.
Besøg Alexanders LinkedIn profil

Michael Bagge

Leder af HealthCare i Sampension. Michael er en passioneret leder med en baggrund hos Willis og Falck Healthcare. Hans arbejde udspringer af et udtalt ønske om at forbedre folkesundheden i Danmark. Michael er ansvarlig for at udvikle fremtidens sundhedskoncepter inden for sit felt, og han tilpasser kontinuerligt forsikringsbrancnens virkemidler og ydelser til vores behov.

Besøg Michals LinkedIn profil​​

Torben Hare
​Indehaver af Stressless. Torben begyndte sit arbejde med stress længe før end andre tænkte i de baner. Han har støttet mange topledere i at håndtere deres stress og til at forstå, hvordan de undgår at knække i deres hårde brancher, så de ikke går ned igen. 

Torben giver konkrete redskaber og noget at reflektere over.​ En spændende oplægsholder.
Besøg Torbens LinkedIn profil

Jeppe Sloth Stauning
​Cand mag. i læring og forandrings-processer. Jeppe er en spændende profil med både teoretisk og praktisk baggrund. Jeppes viden og erfaring bruges i dag i virksomheden Proreact. Her står han for udvikling og implementering af det teknologiske hjælpemiddel IBG (Interaktiv borgerguide) som bl.a. giver borgerne mere medindflydelse på deres dagligdag.
Besøg Jeppes LinkedIn profil

Hans Ussing
​Indehaver af FirmaPlus. Hans har bygget sin spændende niche virksomhed op med gode og tydelige resultater bl.a. fra projekter med Greve Kommune og virksomheden Aviator Danmark (CPH Lufthavn). Hans har holdt fast i troen på, at 50+/seniorerne skulle blive det næste guld, og vi må sige, han har fået ret.

Besøg Hans Linkedin profil

Louise Opprud Jacobsen​

Creative lead & Cand.scient (technology based business development). Louise kobler den nyeste viden indenfor neuroforskning med studier fra førende virksomheder verden over. Hun er en populær keynote speaker med emner som "Nye innovationsformater" & "Performance Science", hvor hun bl.a. fortæller om at bruge glæde til strategisk at fremme jeres teams resultater. Louise samarbejder bl.a. med MBR Spacecenter i Dubai, Google og Radisson Blu Hotels
Besøg Louises LinkedIn profil

Rolf Kuhre​

​Indehaver af Jobgården. Rolf tager et stort socialt ansvar ifht det danske arbejdsmarked i arbejdet med fleksjobvisiterede. Jobgårdens ekspertise og professionalisme findes i kommuner landet over. Senest har Rolf og Jean indgået samarbejde til fremme af trivslen hos fleksjobbere i og uden for arbejdsmarkedet.
Besøg Rolfs LinkedIn profil

Robotten Beam

Mr. Beam kommer forbi og deltager i workshoppen med Mille Mortensen og Louise Opprud Jakobsen. Mr. Beam er svaret på fremtidens distanceledelse og bruges allerede i nogen danske virksomheder. Men hvad sker der når hos medarbejderne når deres leder er en robot og ikke indgår i kaffepausen eller forstår kropssprog?

"Mr. Beam er ikke kun forbeholdt lederen, men også den almene medarbejder som gerne vil arbejde hjemme men samtidig være tilstede fysisk på arbejdspladsen."
Til dagligt arbejder Mr. Beam hos DareDisrupt sammen med en helt masse andre robotter.

Lukket for tilmelding

Følg Jean 

Conopor ApS

Ludvig Jensens Vej 14
3460 Birkerød

CVR: 32476260​

Tlf.: 21 28 05 51

E-mail: virk@conopor.dk

Indehaver og direktør 

Jean Vennestrøm PhD​

mail-ikon Tilmeld nyhedsbrev