Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Ledige stillinger i Conopor

​Conopor søger en erfaren virksomhedskonsulent

​​Conopor betyder for arbejde

I Conopor mener vi, at alle har ret til et godt arbejdsliv og det gennemsyrer alt vores arbejde...

Vil du være med?​

Brænder du for at gøre tingene bedre for ansatte på danske arbejdspladser og mestrer du at skabe synlige resultater og få projekter godt i mål?

Conopor søger en erfaren virksomhedskonsulent, som har lyst til at arbejde tæt med vores kunder og gøre en forskel for deres dagligdag i forhold til at reducere sygefravær og øge medarbejdertrivsel i både offentlige og private organisationer.

Conopor rådgiver og underviser private og offentlige virksomheder i reduktion af sygefravær, større medarbejdertrivsel og virksomhedsforbedring. Det gode arbejdsliv er i fokus for alle Conopors ydelser og vi er kendetegnet ved handlekraft, nytænkning og nærvær. Vi er en lille virksomhed, hvor samspil og hjælpsomhed internt er væsentligt for, at vi lykkes i det daglige. Vores kunder ligger rundt i hele Danmark og vi har også enkelte internationale kunder, men du skal forvente primært at være på Sjælland.

Ansvarsområder

Som virksomhedskonsulent hos Conopor tager du ansvar for projekternes forløb, indhold og udførsel samt kundernes forventning til resultat. Du står ikke alene, men bliver en væsentlig medspiller i Conopor og til direktør og ejer Jean Vennestrøm.

Dine primære arbejdsopgaver

Du vil være meget ude hos vores kunder, hvor du både vil stå med planlægning og afvikling af opgaver. Opgaverne vil bl.a. bestå af kundemøder med projektafklaring, afdækning og research af udfordringerne i forhold til fravær eller manglende trivsel. I samspillet med kunden tager vi ofte afsæt i IGLO-modellen og derfor vil du også opleve at vores opgaver spænder bredt fra personlig rådgivning af medarbejdere, til gruppe/teamudvikling, ledersparring eller organisatoriske ændringer. Det er naturligt for os at undersøge, hvordan vi kan gøre en forskel med vores viden og erfaring.

Ligeledes vil du facilitere forskellige typer af processer hos kunden, værende alt fra vanskelige dialoger, ønsker for samarbejde, diskussioner og debatter i det opgaverettede arbejdsfællesskab. Da vi er et lille team, vil du opleve, at du ofte er med gennem hele forløbet hos kunden, hvilket betyder, at du også vil stå for løbende at få opsamlet resultater og justering af projektets retning både i forhold til de udfordringer, vi støder på, men også i forhold til den økonomi, som vi hele tiden er underlagt.

Foruden den faglige del af dit arbejde, vil dine arbejdsopgaver også indeholde salg til eksisterende kunder. Når vi er ude på en opgave, er det naturligt, at der opstår nye muligheder og det er vigtigt, at du er i stand til at gribe dem på en ordentlig måde, så kunden føler sig mødt i det videre samarbejde. Vi går meget op i, at vores sparring til kunden hele tiden er fagligt velbegrundet og at det også skinner igennem i salget.

Dine faglige kvalifikationer forventes at være

Sundhedsfaglig-, organisationspsykologisk-, HR-baggrund, en kombination af disse eller tilsvarende.

 • ​Du har erfaring med trivselsfremme og fraværsreduktion og kan fremvise resultater herfor.
 • ​Du er vant til og kan lide at undervise og rådgive.
 • ​Du har kendskab til den kommunale organisation gerne ældreområdet.
 • ​Vi ser gerne, at du har uddannelse i eller solid erfaring med facilitering.
 • ​Du har gode kommunikationsevner både mundtligt og skriftligt og du evner at kommunikere i øjenhøjde med dine klienter, ledere og medarbejdere.
 • ​Du mestrer Office365 og er tryg ved at arbejde med IT og onlineløsninger.

Dine personlige kvalifikationer

Du kan omstille dig fra kunde til kunde og indenfor et projekt uden at miste overblikket. Du kan lide at have mange bolde i luften, og evner at få dem prioriteret, så opgaverne ikke bare prioriterer sig selv.

 • Du synes om at arbejde i det uvisse fx i en startfase af et projekt, hvor ingen rigtig ved hvorfor situationen er, som den er.
 • ​Du udstråler troværdighed og er tillidsskabende så de teams, vi arbejder med, er trygge ved at få dig som rådgiver.
 • ​Du har en motiverende tilgang til andre mennesker, så du kan skabe følgeskab og engagement i en svær tid.
 • ​Du er nysgerrig og stræber efter at blive klogere på mennesker og organisationer.
 • ​Du har et højt drive som er med til at få dig og ikke mindst projekterne fremad.
 • ​Du fungerer fint med, at der er en del transport til og mellem kunder.
 • ​Du er kvik og hurtig til at lære og dermed vil du være hurtig selvkørende med egne opgaver – efter et introforløb, hvor vi sammen afdækker dine kommende fokusområder.
 • Du har et selvstændigt drive med forståelse af, at opgaven skal i mål til tiden.

Arbejdssteder: Sjælland med hovedvægt i Sydsjælland.

Conopor

Conopor har eksisteret siden 2007. Vores kontor ligger med egne lokaler i WTC, Lautrupparken, Ballerup. Det betyder, at vi har nemt adgang til de muligheder som WTC byder med kantine, mødelokaler, træningscenter m.m.

Virksomheden er konstant i forandring og udvikling. Selv om vi er små, har vi store ambitioner, dog aldrig større end vi kan følge sikkert med – det er en af hovedårsagerne til, at Conopor har eksisteret i så mange år.

Vi kan garantere, at du bliver mødt af et spændende udviklingspotentiale, hvor du selv er aktiv og opsøgende i skabe din dagligdag med høj interaktion hos vores kunder. I Conopor er alle vigtige og du bliver en væsentlig medspiller.

Tiltrædelse
Hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette kandidat.
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Jean Vennestrøm på tlf. 21 280 551

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og dit CV på virk@conopor.dk

Her kommer der snart endnu en ledig stilling i Conopor

Vi har mange spændende opgaver i pipeline hos Conopor og vi forventer derfor snart at kunne opslå endnu et spændende job hos Conopor.​
Følg med her på siden, på Conopors LinkedIn Company page eller direktør og indehaver Jean Vennestrøms personlige profil

logo_white

Conopor er stiftet af Jean Vennestrøm, som er specialist indenfor sygefravær, arbejdsmiljø og samarbejde.

Følg Jean på LinkedIn

Seneste nyt

Det langvarige sygefravær dræner os for energi og lænser kassen

Siden hvornår er et højt langtidssygefravær blevet et vilkår, vi skal leve med? Svaret er "aldrig". Ingen skal leve med en kritisk fraværsprocent - uanset om det er langt eller kort sygefravær.

- Læs artiklen

Kontakt

CONOPOR ApS​

CVR: 32476260

Ludvig Jensens Vej 14, 3640 Birkerød

- Find rutevejledning

Tlf.: 2128 0551

E-mail: virk@conopor.dk

fb-f-logo-white-29Find os på Facebook