Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Projekter

Vil I gerne have jeres projekter fulgt helt til døren med fokus på resultater og udvikling?

​I Conopor er vi stolte over, at kunne tilbyde specialiserede løsninger inden for arbejdsmiljø, fravær og sundhed til vores kunder. Vi arbejder evidensbaseret og vores forskellige samarbejdspartnere gør det muligt at levere en høj specialiseret vare med gode resultater hos jer.​
Nedenfor kan du læse et udpluk af vores tidligere projekter inden for arbejdsmiljø, sundhed og udvikling. Projekterne er meget forskellige og viser både vores bredde samt resultatet med større trivsel og arbejdsglæde hos kunden. Vi ser frem til fortsat at udvikle nye metoder og skabe resultater med vores kunder.​

​KFUK - Arbejdsmiljøkonference

Resultat: Lederne fik fastlagt hvordan de gerne vil arbejde med trivsel/arbejdsmiljø i pressede og konfliktfyldte situationer. Implementeringen af disse ønsker og udfordringer hermed blev fastlagt.

​​Undervisning af ledere på arbejdsmiljøkonference​.

​Opgave: Hvordan kan man som leder håndtere akutte situationer som en daglig del af driften uden at ødelægge driften andre steder? ​​Den vanskelige samtale (samtalen i vanskelige situationer), samt trivslen i en konfliktfyldt drift har været temaet for de oplæg, som der er afholdt ved organisationens arbejdsmiljøkonference.

Næstved Kommune -Strategisk indsats på fravær via Big-Data

Resultat: Sammenhæng i forståelse og ønske om håndtering af sygefravær i hele organisationen dvs. alle ledere og specialister. Fraværet i september 2016 har været den laveste nogensinde.

​​Opgave: Pilotprojekt med formål at skabe sammenhæng mellem fraværsdata og bedre indsats på fraværshåndtering. For at få fælles sprog i organisationen har alle 220 ledere været på kursus i at forstå fraværsmønstre i sundhedsfaglig kontekst. Projektet blev påbegyndt i marts 2015.​

Fujitsu - Udvikling af analysemodel på Big-Data om fravær i KOMLIS

Resultat: Analysemodel til håndtering af multifaktorielt problem (sygefravær) blev udviklet i dataprogrammet KOMLIS. Opsætning og udseende er brugervenligt og kan indgå i arbejdet med fraværshåndtering og fraværsforståelse - hvofor har medarbejderen fravær og hvordan kan leder støtte heri.

Opgave: Pilotprojekt mellem Conopor og Fujitsu (samt Næstved Kommune). Var det muligt at simplificere forståelse af fraværsdata sådan at det kunne bruges i indsatsen til medarbejderen og både være et redskab på øverste ledelsesniveau og hos nærmeste leder. Jean Vennestrøm, PhD har udviklet analysemodellen (designet er opsat i samarbejde med Targit og Fujitsu).

​Rudersdal Kommune - Sundhedsprojekt for pædagoger

Resultat: Medarbejderne fik mere motivation til arbejdet med egen sundhed. Oplevelsen af at det kunne nytte at arbejde med kost og aktiv hverdag blev skabt.

Opgave: Pilotprojekt med formål at guide og undervise kommunens pædagoger til at tage vare på egen sundhed via kost og motion.

Følg Jean 

Conopor ApS

Ludvig Jensens Vej 14
3460 Birkerød

CVR: 32476260​

Tlf.: 21 28 05 51

E-mail: virk@conopor.dk

Indehaver og direktør 

Jean Vennestrøm PhD​

mail-ikon Tilmeld nyhedsbrev