Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Vi håndterer alle brancher

Er du nysgerrig på hvor tilfredse de er?​

At vores rådgivning og løsninger har den rette effekt og efterlader vores kunder tilfredse, er ofte blevet bekræftet for os. Vi er derfor stolte og utrolig glade for at kunne hjælpe og støtte medarbejdere og virksomheder med unikke løsninger.

Her er et udpluk af forskellige kunders udtalelser om samarbejdet med Conopor:

Bluegarden

Bluegarden A/S har som led i vores personaleudvikling valgt at stille Conopors rådgivning af gravide medarbejdere til rådighed for vore ansatte. Fra medarbejdersiden har dette bevirket en taknemmelighed for at kunne drøfte særlige problemstillinger og få konkrete værktøjer til at overkomme de mange udfordringer man kan møde gennem graviditeten.Vi har været meget tilfredse med den hjælp vi har fået til både gravid og leder.

- HR-direktør John Lind Thomsen

PFA

Blåstempling af Conopor findes blandt andet i CSR-rapporten fra 2013 for PFA Pension.

​​Læs uddraget fra rapporten her.​​

​Københavns Kommune

Jeg synes forløbet har været rigtig godt, og det har været en stor hjælp for mig.

Tine har været fantastisk – det har virkelig været godt. Har haft rigtig meget ud af det. Hun reddede mig fra at gå helt ned.”
- Kristina Vermehren, fysioterapeut

​Blev sygemeldt to en halv uge, før barsel startede. Synes det var super god rådgivning. Bekymringerne omkring leder og arbejdet blev forstået og der kom gode løsninger, som jeg ikke selv havde tænkt på. Træningen blev tilrettelagt til mig, og de ting som jeg bøvlede med.

- Lene, Sygeplejerske

Dental Consulting

Jeg oplever selv som klinikejer, at der er en berøringsangst overfor gravide og ser stor succes med Conopors rådgivning.

- Linda Kihl

Herlev Hospital

"Igennem ”Gravid på Arbejde” har jeg kun haft gode erfaringer med Jean Vennestrøm og hendes arbejde, og jeg kan heri varmt anbefale hende. Jeg har kun roser."

- Mette Mikkelsen, HR

"Jeg er glad for, at jeg havde muligheden for at rådføre mig og gøre brug af værktøjerne i ”Gravid på Arbejde”. Det har gjort en stor forskel for, hvordan jeg har tacklet min graviditet og udviklet mig undervejs – både som gravid, mor og medarbejder."​

- Nina Pedersen,Medarbejder, Herlev Hospital

Horten

Jeg har været så tilfreds med den støtte jeg har fået igennem Conopor i en tid hvor jeg havde det vanskeligt med mange opgaver og store udfordringer både på arbejdet og privat. Det gavnede mig meget at få en faglig professionel rådgivning.​

-Maria, medarbejder, Horten

Fredensborg Kommune​​

"Vi synes, at metoden ”Gravid på Arbejde” er et godt tilbud til vores gravide medarbejdere. Vi har derfor valgt at tage det ind som et supplement til vores andre tilbud. Tillige er der mulighed for, at Conopor’s konsulent kan henvise vores gravide medarbejdere til andre sundhedstilbud her i kommunen, og deri kan vi udnytte vores fagpersonale bedst muligt."

- Tina Bjerregård, HR-chef

"Graviditet er ikke en sygdom - men det kræver jo nok, at man også accepterer, at det jo heller ikke er 'business as usual' hverken for krop eller sjæl. Og lige præcis dét var du altså fantastisk til at sætte fokus på, så jeg krydser fingre for, at andre kan få samme gode råd og vejledning gennem graviditeten, som vi var så heldige at få hos PFA."​

- Iben Venø Andersen, medarbejder

​​

IF

​HR og ledergruppen i IF har bakket op om projektet "Gravid på Arbejde", fordi vi gerne vil vise omsorg for vores gravide medarbejdere. De får hjælp og opbækning til en god graviditet og barsel. Samtidig slipper de for typiske gener og sygdomme, der kan genere både graviditet og barselsorloven.

- Bettina Maibom, HR

Følg Jean 

Conopor ApS

Ludvig Jensens Vej 14
3460 Birkerød

CVR: 32476260​

Tlf.: 21 28 05 51

E-mail: virk@conopor.dk

Indehaver og direktør 

Jean Vennestrøm PhD​

mail-ikon Tilmeld nyhedsbrev