Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Iben Ros​

Kære Jean,

Jeg har gennem længere tid tænkt, at jeg skulle huske at skrive dig en mail, formuleret den mange gange undervejs på mine gåture med barnevognen, men det med lige at komme til tasterne har manglet lidt - det er jo ikke det, der er mest tid til.

Men NU er det vist på tide. Det er en skøn fredag, solen skinner, og du har fortjent et smil at gå på weekend på. I hvert fald håber jeg, at jeg kan sende dig et fortjent smil.

Triggeren er, at debatten nu kører lidt omkring graviditet og sygdom.

Og ja, graviditet er da ikke en sygdom, kunne ikke være mere enig - men det kræver jo nok, at man også accepterer, at det jo heller ikke er 'business as usual' hverken for krop eller sjæl!

Og lige præcis dét var du altså fantastisk til at sætte fokus på, så jeg håber og krydser fingre for, at du har fået succes med dit koncept, så andre kan få samme gode råd og vejledning gennem graviditeten, som vi var så heldige hos PFA at få!

Jeg har da også iagttaget, at nogle har taget angsten og bekymringerne fra graviditeten med over i 'livet med barn' - og har nogle "ikke-italesatte' bekymringer! Dem er der jo så rigeligt af med barn for første gang, jeg er bare glad og lykkelig for, at jeg ikke også havde dem som gravid, - eller at jeg i hvert fald havde en 'tryg havn' hvor jeg kunne få dem "behandlet".

Nå, bottom line, var vist egentlig bare, at jeg endnu en gang ville sige dig tak for det forløb, vi havde, og jeg håber og krydser fingre for, at du har rygende travlt med konceptet og andre har set lyset i forebyggelse frem for behandling - så graviditet ikke ender i sygdom!

Kh

Iben​

Følg Jean 

Conopor ApS

Ludvig Jensens Vej 14
3460 Birkerød

CVR: 32476260​

Tlf.: 21 28 05 51

E-mail: virk@conopor.dk

Indehaver og direktør 

Jean Vennestrøm PhD​

mail-ikon Tilmeld nyhedsbrev