Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Drivkraften i Conopor

Ønsket om at hjælpe mennesker, da det gode liv er for os alle

Conopor blev stiftet pga det store danske forskningsprojekt i 2012, ”Gravid på Arbejde”. Her blev det undersøgt, hvordan erhvervsaktive gravide kvinder kan have en god graviditet og samtidig gå på arbejde. Projektet blev udført i samarbejde med 10 virksomheder i Danmark. Den anvendte metode blev udviklet af Jean Vennestrøm, PhD. Der igennem de sidste 20 år har beskæftiget sig med trivsel, sundhed og sygdom i forskellige nicher.

Conopor’s tilblivelse og udvikling

"Gravid på Arbejde" blev en stor succes. 93 % af de deltagende gravide kvinder var yderst tilfredse med metoden. Conopors første produkt blev derfor med afsæt i de gravide medarbejdere, både med individuel rådgivning og lederstøtte i forbindelse med gravidtet. Siden har Conopors produkter udviklet sig til både at omfatte kurser, strategisk sparring og individuel rådgivning​. Omdrejningspunktet er den faglige professionelle støtte.

"Efter at jeg havde skrevet bogen "Træning og Graviditet - et spørgsmål om tryghed" var jeg ikke i tvivl om at der var brug for at undersøge om det stadig var muligt at forene graviditet og arbejdsliv. Heldigvis er det muligt, men det vigtigt at have et godt samarbejde med kvinden og sikre at netop hendes udfordringer mødes i det forebyggende arbejde". Jean Vennestrøm, PhD (Indehaver af Conopor)

Følg Jean 

Conopor ApS

Ludvig Jensens Vej 14
3460 Birkerød

CVR: 32476260​

Tlf.: 21 28 05 51

E-mail: virk@conopor.dk

Indehaver og direktør 

Jean Vennestrøm PhD​

mail-ikon Tilmeld nyhedsbrev