Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Jean Vennestrøm PhD – om TRIO samarbejdet


Vi har gennem de sidste par år arbejdet aktivt med uddannelse/rådgivning af TRIO i flere både offentlige og private virksomheder og vi oplever at uklare forventninger let kommer til at spænder ben for driften. 

På alle arbejdspladser vil der af og til opstå uoverensstemmelser og uenigheder om fx. arbejdsmetoder, opgaveløsning, krav til faglig kvalitet o. lign. Det kan hænge sammen med, at der sker ændringer i dagligdagen som fx nye krav til opgaveløsning, nye kolleger, ændrede ledelsesforhold eller nye ønsker fra brugerne.

Ligeledes vil der også ske det, at når der ikke er klarhed over krav og forventninger, så vil den enkelte ofte og naturligt trække på egne erfaringer, viden og holdninger. Og da vi hver især har forskellige erfaringer, viden og holdninger, kan dette også føre til uoverensstemmelser i opgaveløsningen. I sådanne tilfælde kan det derfor være hensigtsmæssigt at afstemme forventninger.

Erfaringerne viser, at der for eksempel kan være uklare forventninger om samarbejdet kolleger imellem eller mellem ledelse og medarbejdere. Nogle medarbejdere forventer og ønsker at få løbende feedback på sine handlinger, og andre, at man ikke blander sig i hinandens arbejde. En forventningsafstemning kan være med til at øge udbyttet af samarbejde og skabe en bedre forståelse for den enkeltes handlinger og holdninger til arbejdet. Hvilket i sidste ende resulterer i en større ro og glæde ved at udføre det daglige arbejde.

Følg Jean 

Conopor ApS

Ludvig Jensens Vej 14
3460 Birkerød

CVR: 32476260​

Tlf.: 21 28 05 51

E-mail: virk@conopor.dk

Indehaver og direktør 

Jean Vennestrøm PhD​

mail-ikon Tilmeld nyhedsbrev