Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Rådgivning​

Conopor tilbyder en lang række rådgivningsforløb inden for håndtering af sygefravær, grupperådgivning af ledere, rådgivning af sundhedsfaglige medarbejdere og meget mere. Kontakt os gerne, hvis ikke du finder en beskrivelse af lige præcis det rådgivningsforløb som du søger. Vi kommer over hele landet og har base i World Trade Center Ballerup, som også råder over kursusfaciliteter.

1-1 rådgivning​ til leder indenfor håndtering af sygefravær

Du synes måske, at det går meget godt med håndtering af sygefraværet, men dine tal viser noget andet. Så hvordan bliver du bedre, så dine medarbejdere kan have det godt og fungere i deres arbejde? Gør som Kurt Jakobsen i Vordingborg med 1-1 rådgivning hos Jean Vennestrøm, PhD.

Tag kontakt nu. Så er du allerede godt på vej.​

Grupperådgivning til ledere indenfor sygefravær og ledelse

Vi samler ledere i mindre grupper og giver dem sparring, så hver enkelt bliver bedre til at håndtere netop deres udfordringer. Vil du gerne sidde sammen med ligesindede og få sparring, fagligt input og konkrete løsninger til dine udfordringer? Så er dette lige noget for dig.

Tag kontakt og hør om, hvornår næste gruppe starter.

Professionel sundhedsfaglig rådgivning til medarbejdere

Vil du som medarbejder have en sundhedsfaglig rådgiver, som hjælper dig med at trives i det daglige? Måske har du på nuværende tidspunkt udfordringer med at få dit arbejdsliv og dit privat til at hænge sammen på en sund og fornuftig måde?

Det kan også være, at du ikke er glad for at gå på arbejde uanset om det skyldes ledelsen eller de arbejdsopgaver du skal udføre i dagligdagen. Vi kan i alle tilfælde gøre en forskel for dig. Tag kontakt til os og hør mere. Vi er vant til at høre historien både fra medarbejderens og lederens synsvinkel.

Tag kontakt og hør mere.

Virk​som​hedens
​udbytte af projektet

Vi arbejder for at skabe bedre arbejdspladser, hvor både medarbejdere og ledere trives og løser deres arbejdsopgaver. Vores ydelser indenfor trivsel, fravær og ledelse er til både medarbejdere, ledere og organisationen. Vi er i dialog med vores kunder og med de mennesker, som vi skal arbejde med. På den måde afdækker og undersøger vi, hvordan vores viden kan blive en gevinst for vores kunder og hvordan vi yder den bedste, individuelle

logo_white

Conopor blev stiftet af Jean Vennestrøm, som er specialist indenfor sygefravær, arbejdsmiljø og samarbejde i forbindelse med graviditet.

Følg Jean på LinkedIn

Seneste nyt

Det langvarige sygefravær dræner os for energi og lænser kassen

Siden hvornår er et højt langtidssygefravær blevet et vilkår, vi skal leve med? Svaret er "aldrig". Ingen skal leve med en kritisk fraværsprocent - uanset om det er langt eller kort sygefravær.

- Læs artiklen

Kontakt

CONOPOR ApS​

CVR: 32476260

Ludvig Jensens Vej 14, 3640 Birkerød

- Find rutevejledning

Tlf.: 2128 0551

E-mail: virk@conopor.dk

fb-f-logo-white-29Find os på Facebook