Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Om Conopor

​Conopor ApS er stiftet i 2007 og ejet af Jean Vennestrøm. Conopor startede egentligt som en lille virksomhed hjemme privat, hvor der i starten var fokus på gravide medarbejdere og sårbare medarbejdere. Efter ca. 1,5 år flyttede Conopor i egne lokaler i Birkerød, men det blev hurtigt for snævert og derfor blev Conopors fokus, at medarbejderne tog ud til kunderne. Det har betydet, at alle i Conopor har stor forståelse for drift og hvad det vil sige, at vores kunder stadig har en hverdag, som skal køre, hvad enten der er sårbare medarbejdere, ledere der er svært udfordret eller noget galt i et team. Vi gør meget ud af at forstå den arbejdsplads, vi skal samarbejde med.

Gennem årene er Conopor udviklet til en virksomhed med fokus på arbejdspladsforbedring og løsning af komplekse udfordringer indenfor mistrivsel og dårligt arbejdsmiljø. 

Conopor er bygget på værdierne: tillid, tryghed og troværdighed. Dette gælder i al samarbejde med personalet i Conopor og Jean Vennestrøm. For ingen vanskelige og komplekse udfordringer kan løses, hvis ikke værdierne bringes naturligt i spil og medarbejdere såvel som ledere oplever dette samspil.​​

Men hvorfor hedder firmaet Conopor? Conopor betyder “for arbejde”, og det er, fordi Jean grundlæggende mener:

"alle mennesker skal have et arbejde med et fysisk og psykisk arbejdsmiljø, som de kan trives i".​​​

Samarbejdet med vores kunder betyder meget for os, lige fra vi mødes første gang og til, vi er færdige med den aftalte opgave. Derfor har vi udarbejdet et fast samarbejdsforløb trin-for-trin:

logo_white

Conopor er stiftet af Jean Vennestrøm, som er specialist indenfor sygefravær, arbejdsmiljø og samarbejde.

Følg Jean på LinkedIn

Seneste nyt

Det langvarige sygefravær dræner os for energi og lænser kassen

Siden hvornår er et højt langtidssygefravær blevet et vilkår, vi skal leve med? Svaret er "aldrig". Ingen skal leve med en kritisk fraværsprocent - uanset om det er langt eller kort sygefravær.

- Læs artiklen

Kontakt

CONOPOR ApS​

CVR: 32476260

Ludvig Jensens Vej 14, 3640 Birkerød

- Find rutevejledning

Tlf.: 2128 0551

E-mail: virk@conopor.dk

fb-f-logo-white-29Find os på Facebook