Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Om os

Jean Vennestrøm er stifter og ejer af Conopor ApS. Conopor kobler sundhed og trivsel sammen med arbejdsliv og arbejdspladser med fokus for fastholdelse og data. Arbejdsprocesserne forløber med stor respekt for fællesskaber og de mennesker det handler om.

​Det har givet Conopor mulighed for at løse endog meget komplekse problemstillinger eksempelvis omkring sygefravær, graviditetsforløb, gruppedynamikker med videre. Kompleksitet har været omdrejningspunktet siden virksomhedens start i 2007.
​Conopor bliver ofte hyret til opgaver, hvor kunden har større udfordringer i organisationer eller teams. Desuden underviser vi internt personale med det formål, at de selv skal kunne håndtere de udfordringer, som er en del af deres hverdag - ofte efter en fælles afdækning af og med sparring omkring de mangeartede udfordringer.

Alle mennesker skal have mulighed for at varetage et arbejde og trives godt med det.
​Det er langt fra tilfældet i dag, og det er bl.a. en af grundene til, at vi oplever sygefravær og stress på danske arbejdspladser. Vi har efter vores mening en for snæver opfattelse af, hvordan vores arbejdsmarked kan få os til at yde optimalt og samtidig trives. 

Om Jean Vennestrøm, ph.d.

​​Siden 1995 har Jean beskæftiget sig med sundhed og sygdom og specialiseret sig indenfor sygefravær, arbejdsmiljø og organisationssamarbejde både på det private arbejdsmarked og i kommuner.

Indtil 2007 arbejdede Jean Vennestrøm på DTU og Københavns Universitet, hvor hun tog sin ph.d. indenfor grundbiologi. Jean er tillige uddannet indenfor fysisk forståelse af krop, bevægelse og skader på et niveau, som svarer til en fysioterapeut. Gennem forskningsprojektet Gravid på Arbejde, har Jean opnået et indgående kendskab til en bred vifte af arbejdsmiljøer. Målet med Gravid på Arbejde har været, at undersøge, om gravide kan opretholde en god graviditet og samtidig være tilknyttet arbejdsmarkedet uafhængig af deres jobprofil. Virksomheden Conopor ApS er udsprunget af forskningsprojektet Gravid på Arbejde.

Samarbejder på tværs har været en stor del af Jean Vennestrøms arbejde både under hendes ph.d. og i diverse projekter, som hun har haft sidenhen. Fx samarbejdet med Næstved Kommune og Fujitsu. Derfor har Jean brugt 2 år på videreuddannelse indenfor kommunikation og trivsel.

Kontakt Jean Vennestrøm for personligt sparring på tlf. 2128 0551 - hun giver gerne kaffen.​ 

logo_white

Conopor blev stiftet af Jean Vennestrøm, som er specialist indenfor sygefravær, arbejdsmiljø og samarbejde i forbindelse med graviditet.

Følg Jean på LinkedIn

Seneste nyt

Det langvarige sygefravær dræner os for energi og lænser kassen

Siden hvornår er et højt langtidssygefravær blevet et vilkår, vi skal leve med? Svaret er "aldrig". Ingen skal leve med en kritisk fraværsprocent - uanset om det er langt eller kort sygefravær.

- Læs artiklen

Kontakt

CONOPOR ApS​

CVR: 32476260

Ludvig Jensens Vej 14, 3640 Birkerød

- Find rutevejledning

Tlf.: 2128 0551

E-mail: virk@conopor.dk

fb-f-logo-white-29Find os på Facebook