Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Om Jean Vennestrøm

Stifter af virksomhederne Conopor og Gravid på Arbejde - specialist indenfor sygefravær, arbejdsmiljø og samarbejde​

Hvem er Jean Vennestrøm, Ph.d.

Jeg har siden 1995 beskæftiget mig med sundhed og sygdom. Jeg blev selvstændig i 2007 og har siden koblet sundhed/ trivsel sammen med arbejdsliv og arbejdspladser. Det har givet mig mulighed for at løse selv meget komplekse problemstillinger. Kompleksitet har været omdrejningspunktet de sidste 13 år. Jeg bliver ofte hyret til opgaver, der volder større udfordringer i organisationer eller teams. Ligeså underviser jeg internt personale med det formål, at de selv kan håndterer udfordringer  - ofte efter en fælles afdækning af og med sparring på, hvorledes de mangeartede udfordringer kan gribes an

Inden 2007 har jeg arbejdet på DTU og Københavns Universitet. Her tog jeg min ph.d. indenfor grundbiologi. Foruden ph.d'en er jeg uddannet indenfor fysisk forståelse af krop, bevægelse og skader - et niveau der tilsvarer en fysioterapeut.

Kendskabet til mange typer arbejdsmiljø er erhvervet ved praktisk erfaring fra 1995 til i dag samt forskningsprojektet "Gravid på Arbejde", hvor 10 virksomheder deltog. Jeg undersøgte om: Gravide kan opretholde en god graviditet og være tilknyttet arbejdsmarkedet uafhængigt af deres jobprofil? Projektet varede 1 år og 100 kvinder deltog - heraf udsprang min anden virksomhed Gravid på Arbejde (GÅ HERTIL). 

Samarbejder på tværs har været en stor del af mit arbejde både under min ph.d. og i diverse projekter, som jeg har haft sidenhen fx samarbejdet  med Næstved Kommune og Fujitsu. Derfor har jeg også brugt 2 år på videreuddannelse indenfor kommunikation og trivsel.

De sidste 11 år har jeg fået indgående kendskab til organisationen Kommune bl.a. i kraft af mit arbejde med fraværshåndtering, ledelse i forhold til trivsel/fravær, samarbejde i Trio'en. Jeg har derved opnået forståelse for medarbejdere og ledere i politisk ledede organisationer med deres vilkår, muligheder og begrænsninger.

"Alle mennesker skal have mulighed for at varetage et arbejde og trives godt med det"

​Det er langt fra tilfældet i dag, og det er bl.a. en af grundene til, at vi oplever sygefravær og stress på danske arbejdspladser. Vi har efter min mening en for snæver opfattelse af, hvordan vores arbejdsmarked kan få os til at yde optimalt og samtidig trives.

​Kontakt mig for personligt sparring på tlf. 21 28 05 51 - jeg giver gerne kaffen...​

Følg Jean 

Conopor ApS

Ludvig Jensens Vej 14
3460 Birkerød

CVR: 32476260​

Tlf.: 21 28 05 51

E-mail: virk@conopor.dk

Indehaver og direktør 

Jean Vennestrøm PhD​

mail-ikon Tilmeld nyhedsbrev