Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Organisationsudvikling​

​Der er mange steder at tage fat når en organisation skal udvikles og sker der ikke en udvikling hele tiden.
​For organisationen eller de mennesker som deri udvikler sig hele tiden, og kontinuerligt har et samspil, der ændrer den organisation, som de kendte i går.
​Nogle gange går det hurtigt og store ændringer er i gang, andre gange går der langsommere og det er måske først efter nogle år, at man opdager, at det var lige det samarbejde, som blev ændret.

Men uanset hvor vi vil ændre og hvad vi vil ændre, så kræver det en bedre forståelse af, hvad skal vi, hvad er det, at vi hver især vil i denne ændring eller dette samarbejde. Og lige netop de dialoger og forståelser er vi i Conopor gode til at få bragt sammen. For når vi forstår hinanden, hvad det er, at vi samarbejder om og er trygge i, at vi vil hinanden det godt, også selv om vi ikke er helt enige. Så kan der ske nogle gode og spændende ændringer. Faciliteringen og støtten i dialogen, gør en forskel.

For hvad sker der, når vi ikke tager ændringen seriøst og blot tænker “det går jo nok”?
​Så går det måske, men bliver det godt? Bliver det den vej vi drømte om og blev det et resultat som vi ville være stolte af?
​Det er langt fra sikkert. For det bliver for tilfældigt, det som kommer til at ske. Det bliver ud fra, hvor meget tid den ene eller anden lige havde, og det giver ikke ønskelige resultater og ofte heller ikke en god proces.

Hvem bruger sparring, facilitering eller proceshjælp fra Conopor? ​

Vi har arbejdet med både medarbejderteams, men også større lederteams. Ikke nødvendigvis teams med store problemer, men hvor det er vigtigt, at man får denne organisatoriske udvikling blandt dem og de forskellige vinkler i organisationen, de repræsenterer.

Fælles for dem er, at de ikke har været trygge i at italesætte de mange problemer. De har haft brug for hjælp til at tale om, ​hvordan hinanden forstår den hverdag de står i, hvorfor de måske ikke kan se den vej/retning, som de andre ser.

​I sådanne processer, har der været et forløb, som har strakt sig over en halv til helårs periode. Ikke for at de skulle have hjælp hele tiden, men for at der gennem denne periode er en fastholdt retning. Et momentum som sikres selv om vejen sammen måske ikke er helt tydelig fra starten.​​

logo_white

Conopor er stiftet af Jean Vennestrøm, som er specialist indenfor sygefravær, arbejdsmiljø og samarbejde.

Følg Jean Vennestrøm på LinkedIn

Seneste nyt

Det langvarige sygefravær dræner os for energi og lænser kassen

Siden hvornår er et højt langtidssygefravær blevet et vilkår, vi skal leve med? Svaret er "aldrig". Ingen skal leve med en kritisk fraværsprocent - uanset om det er langt eller kort sygefravær.

- Læs artiklen

Kontakt

CONOPOR ApS​

CVR: 32476260

Ludvig Jensens Vej 14, 3460 Birkerød

Tlf.: 2128 0551

E-mail: virk@conopor.dk

fb-f-logo-white-29  Find os på Facebook