Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Rådgivning​

Conopor tilbyder en lang række rådgivningsforløb inden for håndtering af sygefravær, grupperådgivning af ledere, rådgivning af sundhedsfaglige medarbejdere og meget mere. Kontakt os gerne, hvis ikke du finder en beskrivelse af lige præcis det rådgivningsforløb som du søger. Vi kommer over hele landet og har base i World Trade Center Ballerup, som også råder over kursusfaciliteter.

1-1 rådgivning​ til leder indenfor håndtering af sygefravær

Du synes måske, at det går meget godt med håndtering af sygefraværet, men dine tal viser noget andet. Så hvordan bliver du bedre, så dine medarbejdere kan have det godt og fungere i deres arbejde? Gør som Kurt Jakobsen i Vordingborg med 1-1 rådgivning hos Jean Vennestrøm, PhD.

Tag kontakt nu. Så er du allerede godt på vej.​

Grupperådgivning til ledere indenfor sygefravær og ledelse

Vi samler ledere i mindre grupper og giver dem sparring, så hver enkelt bliver bedre til at håndtere netop deres udfordringer. Vil du gerne sidde sammen med ligesindede og få sparring, fagligt input og konkrete løsninger til dine udfordringer? Så er dette lige noget for dig.

Tag kontakt og hør om, hvornår næste gruppe starter.

Professionel sundhedsfaglig rådgivning til medarbejdere

Vil du som medarbejder have en sundhedsfaglig rådgiver, som hjælper dig med at trives i det daglige? Måske har du på nuværende tidspunkt udfordringer med at få dit arbejdsliv og dit privat til at hænge sammen på en sund og fornuftig måde?

Det kan også være, at du ikke er glad for at gå på arbejde uanset om det skyldes ledelsen eller de arbejdsopgaver du skal udføre i dagligdagen. Vi kan i alle tilfælde gøre en forskel for dig. Tag kontakt til os og hør mere. Vi er vant til at høre historien både fra medarbejderens og lederens synsvinkel.

Tag kontakt og hør mere.

Faktaboks

I Conopor har vi afholdt kurser og haft rådgivning i 12 år.

Det har betydet, at der har været tusinder af medarbejdere og ledere forbi Jean Vennestrøm og Conopors medarbejdere.

Vi søger at skabe en faglig kvalitet, og en behagelig atmosfære, så deltagere på kurserne eller medarbejdere/ledere til rådgivning kan følge sig godt tilpas og have tillid til, at de kan sige tingene, som de er og så stadig blive taget seriøst.

 

Vi ønsker at give alle, der kommer i Conopor, en oplevelse af jordnære og dygtige medarbejdere med hjertet på rette sted.

Det er de værdier, som har gjort, at Conopor eksisterer på 14 år.

logo_white

Conopor er stiftet af Jean Vennestrøm, som er specialist indenfor sygefravær, arbejdsmiljø og samarbejde.

Følg Jean Vennestrøm på LinkedIn

Seneste nyt

Det langvarige sygefravær dræner os for energi og lænser kassen

Siden hvornår er et højt langtidssygefravær blevet et vilkår, vi skal leve med? Svaret er "aldrig". Ingen skal leve med en kritisk fraværsprocent - uanset om det er langt eller kort sygefravær.

- Læs artiklen

Kontakt

CONOPOR ApS​

CVR: 32476260

Ludvig Jensens Vej 14, 3460 Birkerød

Tlf.: 2128 0551

E-mail: virk@conopor.dk

fb-f-logo-white-29  Find os på Facebook