Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Gravid på Arbejde​​

Flertallet af gravide medarbejdere i Danmark oplever en dårlig graviditet - hos os oplever de en god graviditet. - Skal det være jeres gravide medarbejdere?

Få glade gravide medarbejdere der kommer trygt på arbejde

Graviditet og arbejde er en svær størrelse i Danmark. Mere end 60% af de gravide sygemeldes i graviditeten. Vi sikrer, at den gravide kan fungere på sit arbejde og opretholde den gode graviditet.​ Vi har hjulpet flere 100 gravide medarbejdere og deres ledere.

Skal I være den næste arbejdsplads som gerne vil have at den gravide kan blive i sit arbejde frem til orlov og komme godt og trygt tilbage efter barsel.
Kontakt os nu så kan vi se, hvad vi kan gøre for jer

s nogen af vores skønne reference historier.

Kvinderne har selv taget billederne og sendt til os. Vi får faktisk jævnligt billede af de skønne børn og deres glade mødre. Se også hjemmesiden: Gravid på Arbejde

Lea fortæller her hvorfor hun varmt kan anbefale tilbuddet om graviditetsrådgivning fra hendes arbejdsplads

Lea, er ansat som lærer. Hun beskriver her, hvor stor en positiv betydning rådgivningsforløbet fra Gravid på Arbejde, har haft for hende og arbejdspladsen.
​Overskud både hjemme og på job

​Den måde rådgivningen var tilrettelagt på, gav mig overskud i graviditeten både hjemme og på job. Hjemme hjalp det til at sætte ord på tanker og følelser, som jeg så kunne diskutere med min mand. På jobbet gav det ro og vished. Jeg følte at arbejdspladsen bekymrede sig om mig ved at give mig dette rådgivningstilbud.
Læs mere.

Denise der er mor til to, har i begge sine graviditeter, med stor succes, deltaget i et rådgivningstilbud fra firmaet Gravid på Arbejde
Denise fortæller: "Hvis alle gravide fik mulighed for et rådgivningsforløb, som dem jeg har haft med Jean Vennestrøm Phd. Så ville rigtig mange graviditeter blive en langt bedre oplevelse for den gravide og hendes familie, men i høj grad også for hendes arbejdsplads. 

​Selv om jeg havde modtaget rådgivning i min første graviditet, var jeg ikke et øjeblik i tvivl om at jeg skulle have det da jeg ventede barn nr. 2. For jeg ønskede jo en god graviditet. Selv om jeg var mere afslappet ville jeg stadig gerne levere en god kvalitet i mit arbejde som sælger. Tror alle kvinder har lyst til at se det muligt at kombinere arbejdsliv og graviditet.
Læs mere

Iben fortæller hvorfor rådgivning gjorde godt for hende, som ansat i et travl forsikringsselskab

​Jeg har gennem længere tid tænkt at jeg skulle huske at skrive dig en mail, formuleret den mange gange undervejs på mine gåture med barnevogn, men det med lige at komme til tasterne har manglet lidt - det er jo ikke det der er mest tid til.

Og ja, graviditet er da ikke en sygdom, kunne ikke være mere enig - men det kræver jo nok at man også accepterer at det jo heller ikke er 'business as usual' hverken for krop eller sjæl!

og lige præcis dét var du altså fantastisk til at sætte fokus på, så jeg håber og krydser fingre for at du har fået success med dit koncept, så andre kan få samme gode råd og vejledning gennem graviditeten​

Følg Jean 

Conopor ApS

Ludvig Jensens Vej 14
3460 Birkerød

CVR: 32476260​

Tlf.: 21 28 05 51

E-mail: virk@conopor.dk

Indehaver og direktør 

Jean Vennestrøm PhD​

mail-ikon Tilmeld nyhedsbrev