Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Gravid på arbejde - en del af Conopor​

Flertallet af gravide medarbejdere i Danmark oplever en dårlig graviditet - med rådgivning fra os oplever de en god graviditet.

Få glade gravide medarbejdere der kommer trygt på arbejde

Graviditet og arbejde kan være en svær størrelse i Danmark. Mere end 60% af de gravide sygemeldes under graviditeten. Vi sikrer, at den gravide kan fungere på sit arbejde og opretholde den gode graviditet. Vi har hjulpet flere hundrede gravide medarbejdere og deres ledere.

Skal I være den næste arbejdsplads som gerne vil have at den gravide kan blive i sit arbejde frem til orlov og komme godt og trygt tilbage efter barsel? 

Læs nogen af vores skønne reference historier​...

Kvinderne har selv taget billederne og sendt til os. Vi får faktisk jævnligt billede af de skønne børn og deres glade mødre. Se også hjemmesiden: Gravid på Arbejde​​.

Overskud både hjemme og på job​

Lea fortæller her hvorfor hun varmt kan anbefale tilbuddet om graviditetsrådgivning fra hendes arbejdsplads.

Lea, er ansat som lærer. Hun beskriver her, hvor stor en positiv betydning rådgivningsforløbet fra Gravid på Arbejde, har haft for hende og arbejdspladsen.

​​​Den måde rådgivningen var tilrettelagt på, gav mig overskud i graviditeten både hjemme og på job. Hjemme hjalp det til at sætte ord på tanker og følelser, som jeg så kunne diskutere med min mand.

På jobbet gav det ro og vished. Jeg følte at arbejdspladsen bekymrede sig om mig ved at give mig dette rådgivningstilbud.

Denise, der er mor til to, har i begge sine graviditeter med stor succes deltaget i et rådgivningstilbud fra firmaet Gravid på Arbejde.

Denise fortæller:

​Hvis alle gravide fik mulighed for et rådgivningsforløb, som dem jeg har haft. Så ville rigtig mange graviditeter blive en langt bedre oplevelse for den gravide og hendes familie, men i høj grad også for hendes arbejdsplads.

​Selv om jeg havde modtaget rådgivning i min første graviditet, var jeg ikke et øjeblik i tvivl om at jeg skulle have det da jeg ventede barn nr. 2. For jeg ønskede jo en god graviditet. Selv om jeg var mere afslappet ville jeg stadig gerne levere en god kvalitet i mit arbejde som sælger. Jeg tror alle kvinder har lyst til at se det muligt at kombinere arbejdsliv og graviditet.

Iben fortæller hvorfor rådgivning var god for hende, som ansat i et travl forsikringsselskab.

Kære Jean


​Jeg har gennem længere tid tænkt at jeg skulle huske at skrive dig en mail, formuleret den mange gange undervejs på mine gåture med barnevogn, men det med lige at komme til tasterne har manglet lidt - det er jo ikke det der er mest tid til.

Og ja, graviditet er da ikke en sygdom, kunne ikke være mere enig - men det kræver jo nok at man også accepterer at det jo heller ikke er 'business as usual' hverken for krop eller sjæl! og lige præcis dét var du altså fantastisk til at sætte fokus på, så jeg håber og krydser fingre for at du har fået success med dit koncept, så andre kan få samme gode råd og vejledning gennem graviditeten​.

Virk​som​hedens
​udbytte af projektet

Vi arbejder for at skabe bedre arbejdspladser, hvor både medarbejdere og ledere trives og løser deres arbejdsopgaver. Vores ydelser indenfor trivsel, fravær og ledelse er til både medarbejdere, ledere og organisationen. Vi er i dialog med vores kunder og med de mennesker, som vi skal arbejde med. På den måde afdækker og undersøger vi, hvordan vores viden kan blive en gevinst for vores kunder og hvordan vi yder den bedste, individuelle

logo_white

Conopor blev stiftet af Jean Vennestrøm, som er specialist indenfor sygefravær, arbejdsmiljø og samarbejde i forbindelse med graviditet.

Følg Jean på LinkedIn

Seneste nyt

Det langvarige sygefravær dræner os for energi og lænser kassen

Siden hvornår er et højt langtidssygefravær blevet et vilkår, vi skal leve med? Svaret er "aldrig". Ingen skal leve med en kritisk fraværsprocent - uanset om det er langt eller kort sygefravær.

- Læs artiklen

Kontakt

CONOPOR ApS​

CVR: 32476260

Ludvig Jensens Vej 14, 3640 Birkerød

- Find rutevejledning

Tlf.: 2128 0551

E-mail: virk@conopor.dk

fb-f-logo-white-29Find os på Facebook