Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Kurser hos Conopor

Vores kurser bygger på mange års erfaring, rådgivning og praktisk håndtering af blandt andet langtidssygefravær, trivsel, arbejdsmiljø og fastholdelse. Vi udvikler løbende vores kurser og foredrag, så de altid giver opdateret viden. Kurserne kan tilpasses netop din organisation uanset om det er i privat eller offentlig regi.

Kontakt os, hvis du ikke finder et kursus, som matcher dine ønsker og behov. Vi vil gøre, hvad vi kan, for at sammensætte et forløb, som passer til din organisation.  

Fokus på langtidssygefravær

Årsagerne til langtidssygefravær er mange og det samme er mulighederne for at forebygge og reducere. Kurset er for dig, der har erfaring med at arbejde med sygefravær, og som ønsker en reduktion af længerevarende fravær. På kurset tager vi fat om både din faglighed og hvordan du håndterer de mangeartede og ofte tunge udfordringer. Undervejs kobler vi dine egne cases til, så du udvikler ny indsigt, som kan overføres direkte til din hverdag

Work life balance

Har du den kombination af familie- og arbejdsliv, som du gerne vil have? Det er op til os selv at få styr på vores liv – i stort og småt, på arbejde og privat. Men det bliver hurtigt arbejdspladsens problem, hvis det ikke lykkes og balancen tipper. Derfor tilbyder flere og flere arbejdspladser et kursus i Work Life Balance for medarbejderne. Det viser jeres teams, at I er interesserede i mere end blot deres arbejdskraft, og at I hjælper dem til at genfinde deres tilfredshed og velbefindende. I løbet af undervisningen ser vi på bevægegrunde, normer og forventninger – og tager fat, så det bliver personligt og vedrørende. Fordi et løft af medarbejderne er et løft til hele sammenhængskraften i organisationen

Kom snart tilbage her på siden... Endnu et nyt kursus med højt fagligt niveau er på vej

Nøgleord: Profesionelt samtale med de pårørende.

KollegaCare

​Vi mener at det styrker hele organisationen, hvis medarbejderne i teamet kan hjælpe hinanden, inden de bliver langtidssyge? Det at kunne se og forstå de signaler vi møder, når nogen mistrives, kan være altafgørende for, at man får succes med at skabe et sundt arbejdsmiljø, som igen afføder glade og produktive medarbejdere. Lær hvordan I som team kan passe på hinanden og handle i tide.

TRIO

Er din kalender altid fyldt og er tiden knap?
​Kan du som leder nå at følge op på fravær og trivsel i det omfang du mener er rimeligt? Vores erfaring viser, at tillidsrepræsentanter og arbejdsmarkeds-repræsentanter er vigtige samarbejdspartnere.
​Udnyt de stærke, faglige og kollegiale ressourcer, til at håndtere mange af hverdagens udfordringer i et samarbejde, hvor kollegaer kan blive hørt, faglighederne bliver respekteret og samhørigheden forbedres. En velfungerende Trio giver lige det overskud, der kan gøre hverdagen ekstra god og være med til at sikre trivsel, fastholdelse og forebygge et dårligt arbejdsmiljø.

Den vanskelige Samtale

En god samtale er ikke lig med en god håndtering af en vanskelig samtale. Enhver faglig samtale har et formål. Du kender formålet, men når du i mål? Hvad er årsagen, når det ikke sker? Hvori ligger det vanskelige? Lær at tage tyren ved hornene på den gode måde, så I får et konstruktivt udbytte i gensidig respekt. Det handler om dig som afsender og modtager, derfor vil du også lære, hvordan du kan ændre din egen adfærd og inspirere din modpart til forandring. Mere end 100 ledere har taget kurset og fået større gennemslagskraft og bedre respons.  

Ledelse og Sygefravær

Lavt sygefravær kræver både god ledelse og korrekt håndtering og forståelse af sygefravær.

Få værktøjer til effektiv sygefraværshåndtering med gode resultater. Varige resultater kommer, når du ved hvad du skal gøre.

Gravidpolitik

Har du fuldstændig styr på, at det er lovpligtigt at imødekomme den gravide medarbejder og hvad det kræver af dig som leder? Med en gravidpolitik er I meget langt! Du lærer at designe en gravidpolitik, der opfylder de lovmæssige krav og som gør, at jeres gravide kan fungere, trives bedre og et sundere arbejdsmiljø. ​

Omsorgs- og fraværssamtaler

Reducér jeres sygefravær med varig adfærdsændring. Giver din og medarbejderens samtaler varig adfærdsændring eller slutter det blot efter blot et par uger? Lær hvordan du kan være med til at sikre medarbejderens adfærdsændring i det nødvendige omfang for at sikre et optimalt teamsamarbejde

Data og Sygefravær

Ønsker du at reducere dine medarbejderes fravær? Forstå og brug jeres fraværsdata, så de kan kobles til valget af indsats og handleplan. Vi afholder kurser for HR og for ledere med personaleansvar. Uanset om du skal bruge den nye viden til bedre nærværsledelse, fokuserede indsatser eller anbefalinger i organisationen, vil du få mærkbare resultater - også på bundlinjen.

Gravide på Arbejdspladsen

Støt professionelt og lovligt op om din gravide medarbejder og opnå derved et lavere sygefravær og en gladere og mere velfungerende medarbejder. Du har en afgørende effekt på kvindens trivsel i graviditeten.

Lær fra eksperten Jean Vennestrøm, ph.d. Hun øser ud af sine mange års erfaring og giver dig redskaber til at gravide kan fungere i driften.  

Kom snart tilbage her på siden... Endnu et nyt kursus med højt fagligt niveau er på vej.

Tekst på vej...

Virk​som​hedens
​udbytte af projektet

Vi arbejder for at skabe bedre arbejdspladser, hvor både medarbejdere og ledere trives og løser deres arbejdsopgaver. Vores ydelser indenfor trivsel, fravær og ledelse er til både medarbejdere, ledere og organisationen. Vi er i dialog med vores kunder og med de mennesker, som vi skal arbejde med. På den måde afdækker og undersøger vi, hvordan vores viden kan blive en gevinst for vores kunder og hvordan vi yder den bedste, individuelle

logo_white

Conopor blev stiftet af Jean Vennestrøm, som er specialist indenfor sygefravær, arbejdsmiljø og samarbejde i forbindelse med graviditet.

Følg Jean på LinkedIn

Seneste nyt

Det langvarige sygefravær dræner os for energi og lænser kassen

Siden hvornår er et højt langtidssygefravær blevet et vilkår, vi skal leve med? Svaret er "aldrig". Ingen skal leve med en kritisk fraværsprocent - uanset om det er langt eller kort sygefravær.

- Læs artiklen

Kontakt

CONOPOR ApS​

CVR: 32476260

Ludvig Jensens Vej 14, 3640 Birkerød

- Find rutevejledning

Tlf.: 2128 0551

E-mail: virk@conopor.dk

fb-f-logo-white-29Find os på Facebook