Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Gravide og bar​slende

Gravid på Arbejde - en del af Conopor​

"Flertallet af gravide medarbejdere i Danmark oplever en udfordrende graviditet, med smerter, gener og bekymring"

I Conopor giver vi en professionel rådgivning med omdrejningspunktet den gode graviditet. Det giver de gravide medarbejdere en langt bedre graviditet, hvor de er trygge i at gå på arbejde og være gravide.​

Når den gravide medarbejder har det svært og føler sig utryg, så bliver det ofte en sygemelding, men det gør sjældent graviditeten bedre eller den gravide glad. Det gør det, når hun bliver mødt, forstået og får mulighed for at arbejde med de udfordringer, hun har evt. i samarbejde med sin leder eller arbejdsmiljøkonsulenten.​

Conopor har siden 2007, via vores rådgivning, hjulpet flere tusinde gravide fra mange forskellige arbejdspladser både offentlige og private. Vi forstår både den gravide medarbejder, hendes leder og den arbejdsplads, som hun er en del af. Vi gør meget ud af, at graviditet ikke er en sygdom, men en tid hvor kvinden i særlig høj grad skal forstå, at hendes krop er under forandring og hvordan kan den hverdag, hun kender, kombineres hermed. ​

Det er dyrt, hvis man ikke interesserer sig for sine kvindelige medarbejdere i tiden med graviditeter, orlov og småbørn. For livet er op til revidering, når familien bliver til flere og kan man ikke se sig tilbage i jobbet efter barslen, så er der mange, der finder et nyt job, fordi det er vigtigt for os som familie at få både arbejdsliv og privatlivet til at hænge sammen og være god

Skal I være den næste arbejdsplads, som sikrer at den gravide kan blive i sit arbejde frem til orlov og komme godt og trygt tilbage efter barsel?
Så kontakt os

​" ​Vi på Bohrskolen har været meget tilfredse med ordningen ”Gravid på Arbejde”.
​Vi har konsekvent tilbudt vores gravide ordningen, og stort set alle gravide har taget imod. Meldingen fra de pædagogiske ledere er, at alle, som har benyttet sig af ordningen, har været ovenud tilfredse med tilbuddet, ligesom jeg har meldinger om flere gravide, som selv vurderer, at de på grund af forløbet sammen med jer, kunne blive på arbejde i længere tid, end de ellers ville have kunnet. "


​Venlig hilsen - Ole Lerke - Skoleleder - Bohrskolen - Esbjerg

" ​Kære Conopor

Herfra skal lyde et stort tak for samarbejdet.

Jeg har kun fået roser fra min gravide medarbejder.

Vi gør selvfølgelig alt hvad der er muligt for at efterkomme de gode råd der kommer fra jeres rådgivere.

​Vi kan se de gør en forskel. "


​Venlig hilsen - Michael Olsen - Souschef - Næstved Kommune - Center for Kultur og Borgerservic

Se, lyt og læs en del af de mange gode fortællinger vi får fra de gravide​ og kunderne

For at se denne Youtube video skal du acceptere marketing cookies

Administrer samtykke

Teamleder Dennis Schmøde fra Plejecentret Birkevang, fortæller om Næstved Kommunes indsats for de gravide medarbejdere.

Teamleder Dennis Schmøde har i mange år gjort en aktiv indsats for at få implementeret Næstved Kommunes indsats til de gravide medarbejdere, Dennis er teamleder på plejecentret Birkevang i Herlufmagle. Kommunes indsats til de gravide medarbejdere.

​Det har betydet, at alle hans gravide medarbejdere har taget imod tilbuddet og for ca. 90% af dem, har forløbende været med til , at kvinderne kunne blive længere tid på arbejdet.
​Samarbejdspartner: Conopor ApS 

For at se denne Youtube video skal du acceptere marketing cookies

Administrer samtykke

Hør Conopors sundhedsfaglige rådgiver Louise Olsen og 2. gangsfødende Isabella fortælle om deres forløb

I videoen fortæller vores erfarne sundhedsfaglige rådgiver Louise Olsen om hendes rådgivning af gravide medarbejdere, hvordan man griber det an og hvilke udfordringer de gravide kan løbe ind i.

​Du vil også møde dagplejer og 2. gangs fødende Isabella fra Næstved Kommune. Hun fortæller om hendes udfordringer med kvalme, opkast og vægttab i starten af graviditeten, som resulterer i sygemelding i flere omgange, inden hun blev hjulpet at sin rådgiver Louise Olsen på flere områder, hvilket medførte at hun kunne vende tilbage på job indtil hun gik på barsel

Overskud både h​jem​me og på job

Lea fortæller her hvorfor hun varmt kan anbefale tilbuddet om graviditetsrådgivning fra hendes arbejdsplads.

Lea, er ansat som lærer. Hun beskriver her, hvor stor en positiv betydning rådgivningsforløbet fra Gravid på Arbejde, har haft for hende og arbejdspladsen.

​​​Den måde rådgivningen var tilrettelagt på, gav mig overskud i graviditeten både hjemme og på job. Hjemme hjalp det til at sætte ord på tanker og følelser, som jeg så kunne diskutere med min mand.

På jobbet gav det ro og vished. Jeg følte at arbejdspladsen bekymrede sig om mig ved at give mig dette rådgivningstilbud.

Denise, der er mor til to, har i begge sine graviditeter med stor succes deltaget i et rådgivningstilbud fra firmaet Gravid på Arbejde.

Denise fortæller:

​Hvis alle gravide fik mulighed for et rådgivningsforløb, som dem jeg har haft. Så ville rigtig mange graviditeter blive en langt bedre oplevelse for den gravide og hendes familie, men i høj grad også for hendes arbejdsplads.

​Selv om jeg havde modtaget rådgivning i min første graviditet, var jeg ikke et øjeblik i tvivl om at jeg skulle have det da jeg ventede barn nr. 2. For jeg ønskede jo en god graviditet. Selv om jeg var mere afslappet ville jeg stadig gerne levere en god kvalitet i mit arbejde som sælger. Jeg tror alle kvinder har lyst til at se det muligt at kombinere arbejdsliv og graviditet.

Iben ​fortæller hvorfor rådgivning var god for hende, som ansat

Kære Jean


​Jeg har gennem længere tid tænkt at jeg skulle huske at skrive dig en mail, formuleret den mange gange undervejs på mine gåture med barnevogn, men det med lige at komme til tasterne har manglet lidt - det er jo ikke det der er mest tid til.

Og ja, graviditet er da ikke en sygdom, kunne ikke være mere enig - men det kræver jo nok at man også accepterer at det jo heller ikke er 'business as usual' hverken for krop eller sjæl! og lige præcis dét var du altså fantastisk til at sætte fokus på, så jeg håber og krydser fingre for at du har fået success med dit koncept, så andre kan få samme gode råd og vejledning gennem graviditeten​.

Faktaboks

I Conopor har vi afholdt kurser og haft rådgivning i 12 år.

Det har betydet, at der har været tusinder af medarbejdere og ledere forbi Jean Vennestrøm og Conopors medarbejdere.

Vi søger at skabe en faglig kvalitet, og en behagelig atmosfære, så deltagere på kurserne eller medarbejdere/ledere til rådgivning kan følge sig godt tilpas og have tillid til, at de kan sige tingene, som de er og så stadig blive taget seriøst.

 

Vi ønsker at give alle, der kommer i Conopor, en oplevelse af jordnære og dygtige medarbejdere med hjertet på rette sted.

Det er de værdier, som har gjort, at Conopor eksisterer på 14 år.

logo_white

Conopor er stiftet af Jean Vennestrøm, som er specialist indenfor sygefravær, arbejdsmiljø og samarbejde.

Følg Jean Vennestrøm på LinkedIn

Seneste nyt

Det langvarige sygefravær dræner os for energi og lænser kassen

Siden hvornår er et højt langtidssygefravær blevet et vilkår, vi skal leve med? Svaret er "aldrig". Ingen skal leve med en kritisk fraværsprocent - uanset om det er langt eller kort sygefravær.

- Læs artiklen

Kontakt

CONOPOR ApS​

CVR: 32476260

Ludvig Jensens Vej 14, 3460 Birkerød

Tlf.: 2128 0551

E-mail: virk@conopor.dk

fb-f-logo-white-29  Find os på Facebook