Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Alt om Gravid på Arbejde af Jean Vennestrøm Ph.d.

Ejer og stifter af virksomheden Gravid på Arbejde - Gravid på Arbejde er i dag en del af Conopor, som også ejes af Jean Vennestrøm ​

”Virksomheden Gravid på Arbejde blev grundlagt, fordi det længe havde undret mig, at gravide og nybagte mødre skulle have så svært ved at forblive tilknyttet til arbejdsmarkedet og have en god graviditet og en god tilbagevenden efter endt barsel. Var vi mon nået til et sted, hvor en graviditet og det at gå på arbejde ikke kunne forenes?

Nej vel...og sådan behøver det ​heldigvis heller ikke være, der er så meget der kan gøres og det er det vi hjælper, de gravide piger, deres ledere og vores kunder med.
​Vi har nu udvidet vores rådgivning til også at omfatte barslende forældre.

​I min forskningskarriere har jeg hele tiden interesseret mig meget for sundhed, trivsel og hvad der får os mennesker til at have det godt, både på arbejde og i fritiden. Det lå derfor lige til for mig at starte forskningsprojektet "Gravid på Arbejde" op.

​Forskningsprojektet blev Gennemført i 10 store og mellemstore virksomheder i Danmark af undertegnede. Vi kan derfor i dag sige at vores rådgivning er forskningsprojektet baseret og har oparbejdet stor erfaring med, hvordan den gravide støttes bedst gennem graviditeten og dermed minimerer smerter, plukkeveer, for tidlig fødsel og meget andet.

"Gravid på Arbejde" forskningen, viste meget klart, at kvinder i de fleste tilfælde kan have en god graviditet og vende godt tilbage på job efter endt barsel, hvis de får den rette støtte og rådgivning undervejs. En opgave der er meget meningsgivende for mig og mine rådgivere.​

Den Gode Graviditet
​Jeg bliver ofte spurgt om det virkelig passer, at vi I Conopor arbejder for Den Gode Graviditet eller om det bare er noget reklamepjat.
​Til det spørgsmål kan jeg med glæde svare... Ja... vi arbejder skam for den gode graviditet. For når vi fokuserer på den gode graviditet sammen med den gravide og hendes arbejdsplads, så kan det faktisk lade sig gøre for rigtig mange kvinder.
​Jeg er også blevet spurgt om, hvad det kræver af de gravide og deres arbejdsplads​
​Det er selvfølgelig meget individuelt, hvis den gravide i forvejen er en stærk kvinde og har et arbejde, hvor der er plads til, at man er gravid, så vil vores samarbejde mest være af forebyggende karakter, har den gravide omvendt et fysisk krævende arbejde og måske har fået gener, så vil vi gå ind og rådgive den gravide og arbejdspladsen, til enten at fjerne de funktioner der giver generne eller i samarbejde, at  sikre, de ikke bliver værre og at dem gravide kan fungere på arbejdet frem mod sin graviditetsorlov og også have mod til at at vende tilbage efter endt barsel.​

Vores Rådgivere

​Vi går langt for at være de bedste og vi tager gerne vores egen medicin

​​Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam consectetur turpis sapien, vel condimentum ipsum cursus vitae. Vivamus porttitor luctus nisl, ac egestas quam condimentum nec. Quisque eget iaculis erat, ac blandit sapien. Suspendisse nec euismod risus, eget pulvinar

Jeg har skrevet en bog der hedder Træning & Graviditet

 sem. Praesent porta at justo ut vestibulum. Donec non nulla metus. Praesent consectetur purus quis mauris adipiscing, a rutrum sapien vestibulum. Cras non augue nibh. Sed vel lacus quis dolor porta elementum ac nec elit. Nunc tempus imperdiet metus vel interdum.

Fremtiden​ - De barslende fædre
​Som noget forholdsvis nyt har vi sparket et nyt rådgivningstilbud i gang og har allerede fået aftaler med flere virksomheder, både i det private og i det offentlige  

I Conopor ved vi, hvor meget trivslen for de nybagte forældre er præget af, at de både kan slå til på arbejdet og derhjemme.
​For flere mænd er det ikke et enten eller, men et både og. Det kan være krævende, især fordi flere mænd føler et større ansvar, specielt økonomisk, for hele familien, når familien går fra to til flere.
​Det er selvfølgelig en glæde at blive forældre, men småbørnsfamilien er en mundfuld og en helt anden hverdag. Vi kan dog gøre meget for, at det bliver nemmere for dem, med en sparring fra en af Conopors rådgivere. Det kan være om både små og store emner. Conopor tilbyder professionel og personligrådgivning.
​Conopors faglige rådgivere har siden 2007 rådgivet både kvinder og mænd i mange forskellige brancher og har derfor god indsigt i den hverdag, de møder på deres job.

​Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam consectetur turpis sapien, vel condimentum ipsum cursus vitae. Vivamus porttitor luctus nisl, ac egestas quam condimentum nec. Quisque eget iaculis erat, ac blandit sapien. Suspendisse nec euismod risus, eget pulvinar sem. Praesent porta at justo ut vestibulum. Donec non nulla metus. Praesent consectetur purus quis mauris adipiscing, a rutrum sapien vestibulum. Cras non augue nibh. Sed vel lacus quis dolor porta elementum ac nec elit. Nunc tempus imperdiet metus vel interdum. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam consectetur turpis sapien, vel condimentum ipsum cursus vitae. Vivamus porttitor luctus nisl, ac egestas quam condimentum nec. Quisque eget iaculis erat, ac blandit sapien. Suspendisse nec euismod risus, eget pulvinar sem. Praesent porta at justo ut vestibulum. Donec non nulla metus. Praesent consectetur purus quis mauris adipiscing, a rutrum sapien vestibulum. Cras non augue nibh. Sed vel lacus quis dolor porta elementum ac nec elit. Nunc tempus imperdiet metus vel interdum.

logo_white

Conopor er stiftet af Jean Vennestrøm, som er specialist indenfor sygefravær, arbejdsmiljø og samarbejde.

Følg Jean Vennestrøm på LinkedIn

Seneste nyt

Det langvarige sygefravær dræner os for energi og lænser kassen

Siden hvornår er et højt langtidssygefravær blevet et vilkår, vi skal leve med? Svaret er "aldrig". Ingen skal leve med en kritisk fraværsprocent - uanset om det er langt eller kort sygefravær.

- Læs artiklen

Kontakt

CONOPOR ApS​

CVR: 32476260

Ludvig Jensens Vej 14, 3460 Birkerød

Tlf.: 2128 0551

E-mail: virk@conopor.dk

fb-f-logo-white-29  Find os på Facebook