Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Rådgivning til:​ Gravide, barslende mødre og fædre, virksomheden og deres ledere

​5 gode grunde til at du skal booke rådgivningen fra
​Conopor​ til dine gravide og barslende medarbejdere

 • ​​60% af alle gravide sygemeldes i kortere eller længere tid fra deres arbejdsplads
 • ​​8 % af alle fædre får en efterfødselsreaktion
 • ​​En graviditet kræver 20 % af den gravide performance
 • ​​Mange arbejdspladser og ledere har svært ved at håndtere, imødekomme og rumme gravide medarbejdere.
 • ​​Problemer med fastholdelse af gravide medarbejdere efter endt barsel koster penge og tab af viden for virksomhederne.

Conopors rådgivnings tilbud strikkes altid sammen efter den enkelte virksomheds behov og ønsker, men altid med udgangspunkt i et fagligt forsvarligt forløb for modtagerne.

Vores mangeårige erfaring har givet os et stor indblik i, hvad der skal til for at gøre en forskel for den gravide, den barslende forældre, virksomheden og dennes ledere.

Eksempler på rådgivningspakker der er i spil hos kunderne i dag:

 • ​​Gravide: 5 x 1:1 rådgivning med vores sundhedsfaglige rådgivere på arbejdspladsen, 4 x under graviditeten + 1 x ved tilbagevenden
 • ​Gravide: 3 x 1:1 rådgivning med vores sundhedsfaglige rådgivere på arbejdspladsen
 • ​Barslende mødre: 3 x 1:1 rådgivning med vores sundhedsfaglige rådgivere på arbejdspladsen
 • ​Barslende fædre: 3 x 1:1 rådgivning med vores sundhedsfaglige rådgivere på arbejdspladsen

Rådgivning til den g​ravide og barslende​

I Conopor ved vi, hvor meget din trivsel betyder i forhold til at have en god graviditet. ​Vi har rådgivet flere tusinde gravide og barslende medarbejdere og har derfor opnået stor erfaring for, hvordan arbejde og graviditet kan gå op i en højere enhed.

​Du behøver ikke have oplevet gener for at modtage rådgivning. Vores rådgivere går ind i et forebyggende forløb, hvor samarbejdet handler om ”den gode graviditet”. ​Har du gener, vil rådgiveren tage fokus i dem og lave et forløb, der har til formål at mindske generne.

Conopors rådgivere er autoriserede jordemødre, som er videreuddannet i Conopors metoder, baseret på

forskningsprojektet Gravid på Arbejde.​

Vi garanterer dig et ordentligt og gennemprøvet forløb, hvor du og din baby er i trygge og erfarne hænder.

​Din rådgiver arbejder med fire hovedområder: Hjemmet, arbejdet, psyken og fysikken. ​Alt foregår i fuld fortrolighed og du får ro og tid til at tale om netop dét, du har brug for.

​Vi tilbyder professionel og personlig rådgivning med det formål at give dig:

 • En god graviditet med færrest mulige gener
 • En lettere fødsel
 • En bedre start for jer på barslen
 • En ordentlig tilbagevenden efter barsel

Conopor er en landsdækkende virksomhed af rådgivere med speciale i graviditet, livsfaseændringer og arbejdsmiljø hos mænd og kvinder.

Rådgivning til den barslende fædre

I Conopor ved vi, hvor meget din trivsel er præget af, at du både kan slå til på arbejdet og derhjemme. For flere mænd er det ikke et enten eller, men et både og. Det kan være krævende, især fordi flere mænd føler et større ansvar, specielt økonomisk, for hele familien, når familien går fra to til flere.

Det er selvfølgelig en glæde, men småbørnsfamilien er en mundfuld og en helt anden hverdag. Du kan dog gøre meget for, at det bliver nemmere for jer, med sparring fra en af Conopors rådgivere. Det kan være om både små og store emner.

Conopor tilbyder professionel og personlig rådgivning. Conopors faglige rådgivere har mange års erfaring.

Siden 2007 har vi rådgivet flere tusinde kvinder og mænd i både private og offentli​ge virksomheder.

Rådgivningens formål:

 • At vende dine spørgsmål, overvejelser og evt. bekymringer med en fagperson
 • At få råd og vejledning til at klare opgaven bedst muligt
 • At din tilbagevenden efter barsel bliver bedst mulig

Din rådgiver arbejder med fire hovedområder, arbejde, hjemmet, fysisk- og psykisk sundhed.

Alt foregår under fuld tavshedspligt, og du får ro og tid til at tale om de emner, du har brug for.

Conopor er en landsdækkende virksomhed af rådgivere med speciale i graviditet, livsfaseændringer og arbejdsmiljø hos mænd og kvinder.

Rådgivning til gravide og barslendes arbejdsplads og ledere​​

Den gode graviditet bliver også til gennem arbejdspladsen.

(Se video: Gravid på arbejde) Et godt arbejdsmiljø er altid vigtigt, måske særligt når man er gravid siger tidligere TV-vært Betinna .
​​

For at den gravide kan have en god graviditet og kan vende godt tilbage efter endt barsel, er det vigtigt at have en arbejdsplads, der ved, hvad der skal til. Vi oplever, at rigtig mange arbejdspladser gerne vil deres gravide medarbejdere det godt, men at de er i tvivl om, hvad der skal til. Med det ved vi i Conopor

Conopor har erfaring fra man​ge forskellige brancher, både kontor og stillesiddende jobs og mere fysisk krævende erhverv. Ligeså har vi kunder i både offentlige såvel som private virksomheder, både Frontline og Back Office

Det betyder, at vi forstår jeres drift og kvindernes dagligdag. Så lad os hjælpe jer til at gøre jeres arbejdsplads til et godt sted for gravide kvinder og nybagte forældre.

Sparring til arbejdspladsen

​​Lad Conopor give jer råd, vejledning og case support. Så I kan være en attraktiv og god arbejdsplads for jeres gravide og barslende medarbejdere.

Det siger kunderne:

​”Jeg har haft en god sparring med Gravid på Arbejdes rådgiver i en svær gravidsag, hvor jeg som leder var udfordret af manglende viden om håndtering af denne type sager. En professionel sparring og med en forståelse af forretningen og mig som leder.”
Business Support Manager, Henrik Sørensen

“Jeg synes det er et godt initiativ. Det er til fordel for både den gravide og hendes leder. Den gravide medarbejder får deri et naturligt forhold til at være gravid og se mulighederne i hendes graviditet. Jeg er meget tilfreds"
​Lisbeth Nørlund, Klyngeleder Dagtilbud, Kbh. Kommune


​​" ​Kære Conopor, h
erfra skal lyde et stort tak for samarbejdet.

Jeg har kun fået roser fra min gravide medarbejder.

Vi gør selvfølgelig alt hvad der er muligt for at efterkomme de gode råd der kommer fra jeres rådgivere. Vi kan se de gør en forskel. "

​Michael Olsen - Souschef - Næstved Kommune - Center for Kultur og Borgerservice

Ring til Gravid på Arbejde på telefon 21 28 05 51 eller send en e-mail på info@gravidarbejde.dk.

Teamleder Dennis Schmøde fra Plejecentret Birkevang, fortæller om Næstved Kommunes indsa​ts

Teamleder Dennis Schmøde har i mange år gjort en aktiv indsats for at få implementeret Næstved, Dennis er teamleder på plejecentret Birkevang i Herlufmagle. Kommunes indsats til de gravide medarbejdere.

​Det har betydet, at alle hans gravide medarbejdere har taget imod tilbuddet og for ca. 90% af dem, har forløbende været med til , at kvinderne kunne blive længere tid på arbejdet.

​Samarbejdspartner: Conopor ApS

Skal vi også hjælpe jer og jeres arbejdsplads?

For at se denne Youtube video skal du acceptere marketing cookies

Administrer samtykke

Hør Conopors sundhedsfaglige rådgiver Louise Olsen og 2. gangsfødende Isabella fortælle om deres forløb

I videoen fortæller vores erfarne sundhedsfaglige rådgiver Louise Olsen om hendes rådgivning af gravide medarbejdere, hvordan man griber det an og hvilke udfordringer de gravide kan løbe ind i.

​Du vil i videoen også møde dagplejer og 2. gangs fødende Isabella fra Næstved Kommune. Hun fortæller om hendes udfordringer med kvalme, opkast og vægttab i starten af graviditeten, som resulterer i sygemelding i flere omgange, inden hun blev hjulpet at sin rådgiver Louise Olsen på flere områder, hvilket medførte at hun kunne vende tilbage på job indtil hun gik på barsel.

Skal sin arbejdsplads også tilbyde rådgivning til de gravide medarbejdere?

For at se denne Youtube video skal du acceptere marketing cookies

Administrer samtykke

Lea der er ansat på er ansat som lærer på en større dansk uddannelsesinstitution fortæller

"Rådgivningen gav mig mulighed for at have en god graviditet og en stor tryghed med de mange gode råd og faglige input jeg fik fra min rådgiver Mari-Ann og som var alt i alt, var med til at bedre min hverdag.

Jeg fik afklaret min jobsituation som gravid og dermed større overskud til at fokusere på jobbet i arbejdstiden og langt færre smerter i bækken og ben

Desuden en masse gode råd til hvordan jeg både kunne være noget for mig selv og min familie. Det var også rart at vide at man havde en fast rådgiver som var også var stabil hele rådgivningsforløbet.

Det gav stor tryghed at jeg vidste jeg altid havde en livline til min rådgiver, når jeg havde udfordringer eller oplevede ændringer i forhold til graviditeten"

Jeg vil helt sikkert anbefale dette rådgivningstilbud til andre gravide og deres virksomheder

Iben ​fortæller hvad rådgivning har betydet for hende som gravid på arbejde...

"Graviditet er jo ikke en sygdom, det kunne jeg ikke være mere enig i - men det kræver jo nok at man også accepterer at det jo heller ikke er 'business as usual' hverken for krop eller sjæl!

Og lige præcis dét var min rådgier fantastisk til at sætte fokus på, så jeg krydser fingre for at success med Conopor´s rådgivningskoncept, gør at andre kan få samme gode råd og vejledning gennem graviditeten som vi var så heldige hos os i PFA.

Når jeg snakker med pigerne i min mødregruppe, kan jeg at nogle har taget angsten og bekymringerne fra graviditeten med over i 'livet med barn' og så måske har nogle "ikke-italesatte' bekymringer!

Og dem er der jo så rigeligt af med barn for første gang, så jeg er bare glad og lykkelig for at jeg hos min rådgiver, havde en 'tryg havn' hvor jeg kunne få dem "behandlet". 

Denise, mor til to, har i begge sine graviditeter med stor succes deltaget i et ​rådgivningstilbud fra​ Conopor

Denise fortæller:

​Hvis alle gravide fik mulighed for et rådgivningsforløb, som dem jeg har haft. Så ville rigtig mange graviditeter blive en langt bedre oplevelse for den gravide og hendes familie, men i høj grad også for hendes arbejdsplads.

​Selv om jeg havde modtaget rådgivning i min første graviditet, var jeg ikke et øjeblik i tvivl om at jeg skulle have det da jeg ventede barn nr. 2. For jeg ønskede jo en god graviditet. Selv om jeg var mere afslappet ville jeg stadig gerne levere en god kvalitet i mit arbejde som sælger. Jeg tror alle kvinder har lyst til at se det muligt at kombinere arbejdsliv og graviditet.

Tidligere TV-vært Bettina Bjerring om arbejdsmiljø og graviditet

Hør tidligere TV-vært Betinna Bjerring fortælle om at et godt arbejdsmiljø altid er vigtigt, men jo især når man er gravid.

​"Et godt arbejdsmiljø er vigtigt uanset om man er gravid eller ej

Men når man så er gravid så betyder det nok endnu mere.
​Når man er gravid har man måske brug for at vise at man er den samme person og ikke bare hende den gradvide, og det kan være lidt farligt da ens gravide krop måske ikke kan holde til det samme, så det er man selv nødt til at vurdere fra dag til dag når man går på arbejde."

Se videoen og hør Bettinas betragtninger om at være gravid på arbejde.​

For at se denne Youtube video skal du acceptere marketing cookies

Administrer samtykke

logo_white

Conopor er stiftet af Jean Vennestrøm, som er specialist indenfor sygefravær, arbejdsmiljø og samarbejde.

Følg Jean Vennestrøm på LinkedIn

Seneste nyt

Det langvarige sygefravær dræner os for energi og lænser kassen

Siden hvornår er et højt langtidssygefravær blevet et vilkår, vi skal leve med? Svaret er "aldrig". Ingen skal leve med en kritisk fraværsprocent - uanset om det er langt eller kort sygefravær.

- Læs artiklen

Kontakt

CONOPOR ApS​

CVR: 32476260

Ludvig Jensens Vej 14, 3460 Birkerød

Tlf.: 2128 0551

E-mail: virk@conopor.dk

fb-f-logo-white-29  Find os på Facebook